Zaterdag 16 December: Kom de Magie Proeven! Een Exclusieve Likeurproeverij en Cocktailshaking met Reben Rebaber likeur bij Pyk!

Zaterdag 16 December: Kom de Magie Proeven! Een Exclusieve Likeurproeverij en Cocktailshaking met Reben Rebaber likeur bij Pyk!

Magie van Reben Rabarber Likeur: Exclusief Proeven en Het Verhaal Achter de Prijswinnende Smaak.

Op zaterdag 16 december is het zover: Reben Rabarber Likeur komt naar ons toe om je de unieke Reben rabarberlikeur te laten proeven  en je de cocktailervaring te laten ontdekken. Het brein achter deze verrukkelijke likeur, Geerben Bleeker, onthulde drie jaar geleden het goed bewaarde familierecept van zijn moeder en heeft sindsdien zijn prijswinnende creatie zelfs in Michelinrestaurants op de kaart weten te zetten.

Alles aan deze likeur is puur en Nederlands, van de natuurlijke ingrediënten tot de bron van herkomst. De rabarber wordt met liefde met de hand geplukt door Niek, een echte rabarberkenner uit Noord-Limburg. Vervolgens gaat meester destilleerder Arthur aan de slag om ervoor te zorgen dat het familierecept tot in perfectie wordt nageleefd. Alles, van de rabarber tot de alcohol en suiker, wordt in Nederland geproduceerd, waardoor de likeur niet alleen heerlijk is, maar ook een ode is aan vakmanschap en lokale productie.

De erkenning voor de uitmuntende kwaliteit van Reben Rabarber Likeur werd onlangs bekroond met een bronzen medaille op de London Spirits Competition 2022. De onafhankelijke jury omschreef de likeur als een harmonieuze mix van zoetzure rabarbersmaak met subtiele hibiscustonen en een verfijnde scherpte.

De meest recente batch flessen draagt de naam 'Rabareriqué', een liefdevolle verwijzing naar rabarber en een eerbetoon aan Geerben's moeder, Frederiqué, van wie het recept afkomstig is.

De seizoensgebonden aard van het product is een garantie voor kwaliteit. De eerste rabarberoogst van dit seizoen vindt plaats halverwege mei in Noord-Limburg, waar elke rabarber zorgvuldig met de hand wordt geplukt door Niek, geboren en getogen op de rabarberboerderij. Vervolgens wordt het vakmanschap van meester destilleerder Arthur toegepast om het familierecept te perfectioneren.

Elke fles Reben Rabarber Likeur is het resultaat van vakmanschap en toewijding, en daarom is het geen verrassing dat deze heerlijke likeur een prijskaartje heeft dat de exclusiviteit weerspiegelt. Met een gemiddelde prijs van rond de €30 per fles, is elke slok een reis door ambacht, traditie en smaak. Wees er snel bij, want zodra de gelimiteerde oplage op is, is het echt op. Ervaar de unieke smaak van Reben Rabarber Likeur en laat je meenemen in het verhaal van dit bijzondere Nederlands familierecept."

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Welkom!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Toevoegen aan je winkelwagen