Skip to content

Geschenken

Relatie geschenken

Het einde van het jaar is traditiegetrouw een periode dat er veel (kerst)pakketten en relatiegeschenken gegeven worden. Maar er zijn meer bijzondere momenten in het jaar dat een wijn of delicatessengeschenk een blijk van waardering is. Op deze pagina vind je de geschenken in diverse thema’s. Van Pasen tot Kerst, van ‘secretaresse dag’ tot ‘dag van de zorg’. Geschenken voor iedere smaak, ieder budget en aantal.

Met onze ervaring hebben wij een selectie gemaakt van pakketten die iedereen graag zou willen ontvangen en geven. Maar je kunt natuurlijk altijd een pakket op maat laten maken waarbij we kwaliteit, flexibiliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Voor ons een leuke uitdaging en tijdens een gesprek vertellen we graag alle mogelijkheden. Samen zorgen we dat belangrijke relaties en of gewaardeerde medewerkers een persoonlijk en passen relatiegeschenk ontvangen.

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Welkom!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Search

Added to cart