We hebben 3 flessen DAFTMILL 2010 Single Malt Whisky winter release kunnen bemachtigen!

We hebben 3 flessen DAFTMILL 2010 Single Malt Whisky winter release kunnen bemachtigen!

Daftmill Distillery: Een Familieboerderij met Whisky Passie

Ontdek het inspirerende verhaal van Daftmill, gesticht in 2003 door de toegewijde broers Francis en Ian Cuthbert. Deze familiedistilleerderij, gelegen in de pittoreske Lowlands, heeft zijn wortels in decennia van boerenlandbewerking, en in 2003 besloten de broers hun oogst om te zetten in prachtige whisky, volgens het unieke Grain-to-Bottle concept.

Distilleren in Harmonie met de Natuur

Het bijzondere distillatieschema van Daftmill, dat is afgestemd op de ritmes van de natuur. Met slechts twee seizoenen per jaar waarin wordt gedistilleerd, worden de overige maanden gewijd aan het zorgvuldig bewerken van het boerenland en het optimaliseren van de graanproductie.

Beperkte Oplages, Maximale Kwaliteit

De uitdagingen van beperkte graanoogsten en begrijp waarom Daftmill zich beperkt tot slechts 1 á 2 exclusieve whisky-releases per jaar. Een daarvan is de zeer begeerde DAFTMILL 2010 Winter Release, waarvan er wereldwijd slechts 6550 flessen beschikbaar zijn.

DAFTMILL 2010 Winter Release: Meesterwerk in Detail

Verdiep je in de eerste batch die geïmporteerd werd, de DAFTMILL 2010 Winter Release. Met slechts 6550 flessen over de hele wereld getuigt deze release van de toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail die de broers in elk aspect van het productieproces steken.

Kunst van Tollenaarsgerst en First-Fill Ex-Bourbonvaten

De ambachtelijke aspecten van de DAFTMILL 2010 Winter Release, de tollenaarsgerst die werd verbouwd op de 43-acre velden van de familieboerderij tot de zorgvuldige rijping in first-fill ex-bourbonvaten tot het jaar 2023.

46% ABV: De Verfijnde Afsluiting

Ervaar de perfecte afsluiting met een alcoholpercentage van 46% ABV. Ontdek hoe dit bijdraagt aan de unieke smaakprofielen en het karakter van de DAFTMILL 2010 Winter Release, en wat deze release onderscheidt van andere whisky's.

Ontdek de Magie van Daftmill

Benieuwd naar de diepere details en ambachtelijke geheimen? Klik hier om de betoverende reis van Daftmill verder te ontdekken en te genieten van de unieke nuances van hun meesterwerk.
https://www.daftmill.com/

Interesse in een fles Daftmill 2010 winter release, kom in onze winkel of stuur een mail naar: info@pykslyterij.nl

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Welkom!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Toevoegen aan je winkelwagen