Kerst bij Pyk Slyterij

December Feestvreugde: Ontspan en Geniet van Jouw Wijnavontuur

Kun je het geloven? December is eindelijk aangebroken! De kerstboom staat waarschijnlijk al te shinen, en die plannen voor kerst en oud en nieuw beginnen vorm te krijgen. Maar, hé, heb je al bedacht wat je op tafel gaat toveren en welke wijnen daarbij passen?

Bij ons, bij Pyk Slyterij begrijpen we dat dit het seizoen is om volop te genieten, inclusief de juiste wijn. Dus, hier is het plan om jouw feestdagen net wat specialer te maken.

Stap 1: Laat ons jouw menu zien!

Stuur ons gewoon je feestmenu. Serieus, we willen je graag helpen de beste wijnkeuzes te maken die perfect matchen met jouw culinaire meesterwerken.

Stap 2: Voor hoeveel eters?

Zijn het intieme diners of grotere bijeenkomsten? Vertel ons voor hoeveel mensen je dit feestmaal in gedachten hebt, en we zorgen dat er genoeg wijn is om het glas te heffen.

Stap 3: Hoe zit het met je budget?

We begrijpen het, het leven is prijzig genoeg. Geef ons een idee van je budget, en we stellen wijnen voor die niet alleen geweldig zijn, maar ook passen binnen jouw prijskaartje.

Stap 4: Ophalen of Gratis Bezorging?

Wanneer wil je de wijnen oppikken? Oh, en als je voor €150 of meer bestelt, brengen we het zelfs gratis bij je thuis! Ja, echt waar.

Stap 5: Vergeet het Digestief niet!

Na al dat feesten is een digestief een leuke toevoeging. Ontdek onze selectie van heerlijke likeuren die perfect zijn om de avond af te sluiten.

Bij Pyk Slyterij willen we dat je december echt onvergetelijk wordt. Dus, laat ons weten hoe we je kunnen helpen, zodat je alleen nog maar hoeft te focussen op het goede gezelschap en de heerlijke smaken.

Op een feestelijke december!

Heb je zin om vooraf wat te proeven? Kom dan op zaterdag 16 december langs om een uitgebreide selectie aan kerstwijnen te ontdekken en te proeven.

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Welkom!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Toevoegen aan je winkelwagen