Ontdek de Smaak van 2024: Evenementen en Bijeenkomsten om naar Uit te Kijken

Ontdek de Smaak van 2024: Evenementen en Bijeenkomsten om naar Uit te Kijken

 

Het is 2024 en dat betekent tijd voor gezelligheid, vermaak en heerlijke momenten samen! Bij ons staat genieten centraal, en we hebben dan ook met veel enthousiasme twee fantastische evenementen voor jullie op de planning staan. Bereid je voor op een smaakvolle ervaring en voel de energie van het nieuwe jaar!

1. Oesterparty bij Trinibra - 7 april, 12:00 - 16:00 uur

Op 7 april nodigen we je uit voor een onvergetelijke Oesterparty bij Trinibra! Vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur ben je welkom om op elk gewenst moment langs te komen. Laat je verrassen door de smaak van heerlijke oesters, verkrijgbaar vanaf slechts 1 euro. Terwijl een getalenteerde dj zorgt voor de perfecte muzikale sfeer, kun je genieten van prachtige wijnen van ons eigen merk, PÝK. We hopen dat jullie langskomen om samen te proosten op het goede leven en te genieten van deze smaakvolle belevenis.

2. Wijnproeverij bij PÝK - Ontdek 50 Wijnen! - Tussen 10:00 en 17:00 uur

Als wijnliefhebber mag je onze Wijnproeverij bij PÝK niet missen! Op een normale winkeldag, maar dan met een buitengewoon tintje, openen we de deuren van PÝK voor een onvergetelijke wijnervaring. Met maar liefst 50 verschillende wijnen om te ontdekken, vind je ongetwijfeld jouw perfecte match. Laat je begeleiden door de klanken van de dj die de sfeer naar een hoger niveau tilt. Kom langs tussen 10:00 en 17:00 uur en maak van jouw dag een bijzondere belevenis.

Blijf op de Hoogte van Meer Smaakvolle Evenementen!

Dit is slechts het begin! We hebben nog veel meer spannende evenementen en bijeenkomsten in petto voor de rest van het jaar. Wil je niets missen? Blijf op de hoogte via onze social media kanalen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je als eerste alle updates en exclusieve uitnodigingen.

Wij kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen op deze bijzondere gelegenheden en samen te proosten op de smaak van 2024! Tot ziens bij Trinibra en PÝK - waar smaakvolle herinneringen worden gecreëerd. Cheers! 🥂

https://pykslyterij.nl/pages/events-1 

 

 

 

 

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Welkom!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Toevoegen aan je winkelwagen