Wijnfestival Twello 2024: Een Dag om Nooit te Vergeten!

Wijnfestival Twello 2024: Een Dag om Nooit te Vergeten!

Datum: 6 juli 2024
Locatie: Buitenpost, Twello

Beste wijnliefhebbers,

Het is weer zover! Dit jaar staan we opnieuw op het Wijnfestival bij Buitenpost in Twello op 6 juli 2024. Na het overweldigende succes van vorig jaar mogen we dit jaar weer onze passie voor wijn met jullie delen. We beloven een nog groter en beter evenement met meer wijnen, een mooiere stand en tal van verrassingen die je niet wilt missen.

Wijnfestival 6 juli | Facebook

Wat Kun Je Verwachten?

Uitgebreide Wijnaanbod
Dit jaar pakken we nog groter uit met een zorgvuldig geselecteerd assortiment van de beste wijnen. Of je nu een liefhebber bent van rode wijn, witte wijn, rosé, of mousserende wijn, er is voor ieder wat wils. Ontdek nieuwe smaken en geniet van oude favorieten.

Nieuwe en Verbeterde Stand
We hebben een nieuw plekje gekregen op het festivalterrein, en we kunnen niet wachten om het aan jullie te laten zien! Ga op zoek naar de leukste stand en je zult uitkomen bij ons. Onze stand zal een plek zijn waar je kunt ontspannen, genieten van heerlijke wijnen en gezellig kunt bijpraten met vrienden en mede-wijnliefhebbers.

Sjoerd & Brett staan voor je klaar
Sjoerd en Brett zullen er weer bij zijn om je een onvergetelijke dag te bezorgen. Met hun uitgebreide kennis en passie voor wijn staan ze klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte wijn te vinden.

Waarom Mag Je Dit Niet Missen?

Dit festival is de perfecte gelegenheid om te genieten van een dag vol wijn en gezelligheid. Met het zonnetje op je gezicht, een glas wijn in de hand en de beste mensen om je heen, wordt dit een dag om nooit te vergeten.

Kom Ons Supporten!      Buitenpost 

Wij kijken er ontzettend naar uit om jullie allemaal weer te zien. Kom ons supporten en geniet van een dag die volledig in het teken staat van wijn en gezelligheid. Dit is jouw kans om nieuwe wijnen te ontdekken, nieuwe vrienden te maken en te genieten van een prachtige zomerdag.

Datum om te onthouden: 6 juli 2024
Locatie: Buitenpost, Twello

Zorg dat je erbij bent en beleef samen met ons een fantastische dag. Tot dan!

Meer info

Met warme groet,
Sjoerd, Brett & Willem

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Welkom!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Toevoegen aan je winkelwagen