PYK is bij Shopping on the Road op 9 en 10 december: Ontdek, Proef en Geniet!

PYK is bij Shopping on the Road op 9 en 10 december: Ontdek, Proef en Geniet!

Hey drankliefhebbers!

We hebben nieuws! Op 9 en 10 december staan wij, PYK, te schitteren op Shopping on the Road in Twello! (Check hun Instagram (@shopping_on_the_road) van 10:00 tot 17:00. Het wordt een fantastisch evenement waar je niet alleen kunt kijken en winkelen, maar ook proeven, genieten van workshops en nog veel meer!

Wat Kun Je Verwachten?

  • Ontdekken: Dompel jezelf onder in een wereld van heerlijke dranken bij onze stand. We hebben een prachtige selectie wijnen die op je wachten, perfect om van te genieten terwijl je de sfeer van het evenement opsnuift.

  • Proeven: Ben je op zoek naar wat warmte? Probeer dan onze jachtbitter, ideaal om de kou te verzachten en je dag op te fleuren.

  • Samenwerking met de Borrelmeid: We slaan de handen ineen met de Borrelmeid om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Wanneer en Waar?

  • Data: 9 en 10 december
  • Tijd: 10:00 tot 17:00
  • Locatie: Twello

Een Dag Vol Plezier!

Dit evenement belooft niet alleen een dag van winkelen te zijn, maar een totaalbeleving. Kom langs, doe mee aan workshops, ontdek nieuwe producten en geniet van een gezellige sfeer. Vergeet niet bij ons langs te komen om een aantal van de beste dranken te proeven en te drinken!

Laat Van Je Horen!

Volg ons op sociale media voor updates en achter-de-schermen content. We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten, te proosten en samen een geweldige dag te beleven. Tot dan! 

Groetjes, Team PYK  🍷✨

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Welkom!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Toevoegen aan je winkelwagen