Horeca

Proef de Kunst van Samenwerking:

Met diepe wortels in gerenommeerde horeca hebben we het voorrecht gehad om samen te werken met fantastische vakmensen, waar we nu weer mee mogen samenwerken. PYK is een visie; Waar wij onze passie samen met jou tot leven brengen.

Het samenstellen van de perfecte wijnselectie vergt aandacht en zorg, en ons doel is helder: jou ontzorgen. Of het nu gaat om het ontdekken van de ideale wijn, het vinden van de juiste prijs, of simpelweg het delen van deskundig advies – wij staan voor je klaar.

Ontdek de Unieke Smaak van Wijnen - Waar Kwaliteit en Identiteit Samenkomen"

Met een assortiment van enkele duizenden wijnen, waarvan het merendeel rechtstreeks wordt geïmporteerd, streven we naar een optimale balans tussen kwaliteit en prijs.

Bij ons draait het niet alleen om wijn, maar om jouw identiteit. We willen jou en je horecazaak echt leren kennen, zodat we een wijnkaart kunnen samenstellen die perfect bij jou past.

Een jaar na onze start zijn we met trots de leverancier geworden voor diverse horecagelegenheden.En we bieden meer dan alleen wijnen en dranken. We verzorgen ook trainingen voor je personeel, waardoor jouw gasten een nog betere beleving ervaren.

Laten we samen de boeiende wereld van wijnen verkennen. 

Vraag hier je proeverij aan

Bent u een zakelijk of particuliere klant?

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Welkom!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Toevoegen aan je winkelwagen