Daftmill: Een Familiedistilleerderij met Passie voor Perfectie

Daftmill, opgericht in 2003 door de broers Francis en Ian Cuthbert, is een unieke familiedistilleerderij gelegen in de Lowlands van Schotland. Al decennialang bewerken de Cuthberts hun boerenland, en in 2003 besloten ze hun hoogwaardige graan om te zetten in uitzonderlijke whisky. Daftmill is een echte grain-to-bottle distilleerderij, waar elk aspect van het productieproces met uiterste zorg en aandacht wordt uitgevoerd.

De distilleerderij wordt slechts twee keer per jaar bemand: in de zomer en in de winter. Dit komt doordat de broers naast het distilleren ook andere gewassen verbouwen op hun land. De rest van het jaar wijden ze zich aan het optimaliseren van hun graanproductie en het bewerken van hun boerenland. Deze werkwijze resulteert in beperkte hoeveelheden graan die elk jaar worden geoogst, wat zorgt voor een select aantal vaten dat jaarlijks gevuld kan worden. Gemiddeld vullen ze ongeveer 100 vaten per jaar met new make spirit.

Exclusieve Daftmill Releases Nu Beschikbaar

Dit zorgvuldige en gedetailleerde proces leidt tot slechts 1 á 2 whisky-releases per jaar. Een van de meest bijzondere releases is de Daftmill 2010 Winter Release, waarvan slechts 6550 flessen zijn geproduceerd voor de wereldwijde markt. Elk aspect van deze release is met de grootste precisie uitgewerkt, wat wederom de toewijding van de Cuthberts aan hun ambacht benadrukt.

Daftmill Exclusieve Releases Nu Beschikbaar:

  • Daftmill 2010 Winter Release
  • Daftmill 2011 Summer Release
  • Daftmill 2011 Single Cask - Slechts 136 flessen, exclusief beschikbaar in Nederland!

Deze unieke whisky's zijn speciaal geïmporteerd en gemaakt voor Craft Spirits. Mis deze kans niet om deze bijzondere flessen toe te voegen aan uw collectie. Voor meer details over elke release, klik op het product hieronder.

Vraag hier je proeverij aan

Bent u een zakelijk of particuliere klant?

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Welkom!

Ben jij 18 jaar of ouder?

Toevoegen aan je winkelwagen